Pure Cordyceps V-Essence ( 純冬蟲夏草純液)

Item No. 888842522116

Pure Cordyceps V-Essence ( 純冬蟲夏草純液)

888842522116 - 6 bottles x 20ml
4.2 out of 5 Customer Rating
US$50.90

Eu Yan Sang Pure CordycepsTM  V-Essence is a faster absorption formula as compared to the capsules. This is best suited for individuals who are very weak and/or do not like to take pills. It has a very mild non-herbal taste.

The main ingredient in Eu Yan Sang Pure Cordyceps™ is Hirsutella Sinensis, which is a strain of cordyceps that is proven to be 99.645% genetically identical to rare wild cordyceps according to rDNA sequence analysis (ITS 1, ITS 2 and 5.85rDNA).

With such a close genetic similarity, Eu Yan Sang Pure Cordyceps™ also contains natural bioactive compounds of high potency found in wild cordyceps, to help improve vitality and general health.

Eu Yan Sang Pure Cordyceps™ is recommended for adults who wish to boost their immunity, improve vitality and lessen fatigue. Individuals who have fatigue or general weakness will benefit from this supplement.

It is especially effective for:

  1. Post surgery, childbirth or serious illness
  2. Constant fatigue
  3. Eldery
  • 3500mg of 100% Cordyceps (Hirsutella Sinensis) per bottle


HOW TO USE

Recommended Dosage

6-12 years old

Above 12 years old/ adult

Maintenance

1/3 bottle daily

1/2 bottle daily

Vitality

1/2 bottle daily

1 bottle daily

*Can be taken on an empty stomach. Shake well before opening. Upon opening, properly seal, refrigerate and consume within 48 hours.

Effects can be felt in two weeks (assuming an indivdual is consuming 1/2 bottle daily for maintenance).

Recommended usage with Pure Cordyceps Capsules:

Maintenance:
Take Pure Cordyceps capsules on a daily basis. Drink a bottle of V-Essence once a week for added vitality.
 

Recovering from surgery, childbirth or serious sickness:
Take one to two bottles of V-Essence everyday for strength and recovery. Once energy levels has returned, switch to Pure Cordyceps capsules on a daily basis.
 

Feeling tired:
Take Pure Cordyceps capsules and a bottle of V-Essence daily until fatigue is gone.
 

For the elderly:
Consider switching to V-Essence for more noticeable effects.

The Making of Eu Yan Sang Pure Cordyceps

Eu Yan Sang Pure Cordyceps™ is harvested in an optimum natural environment for cordyceps cultivation using the most advanced bio-technological processes of purification. This ensures purity, consistency and retention of high bioactive compounds of the product.

We replicate the natural habitat of wild cordyceps to attain Pure Hirsutella Sinesis which is 99.645% genetically similar to wild cordyceps.

Pure Cordyceps™ is fermented by strictly replicating a unique set of growth conditions that are geographically authentic to the natural habitat of wild cordyceps. These conditions of temperature, water quality, oxygen levels, ventilation, humidity and nutrients are tightly monitored to ensure the optimal environment for the cultivation of the Hirsutella Sinesis in Pure Cordyceps™.

By doing so, Pure Cordyceps™ has managed to obtain pure Hirsutella Sinesis, which is 99.645% genetically identical to that of wild cordyceps. This fact has been established by rDNA sequence analysis (ITS 1, ITS 2 and 5.85rDNA), which compares Pure Cordyceps™ to the DNA sequence stored in the global gene database.

Unique extraction techniques of Pure Cordyceps™ preserve the activity of bioactive compounds in Hirsutella Sinensis

Hirsutella Sinensis contains a cocktail of bioactive compounds which are capable of creating positive biological activity in your body.

Pure Cordyceps™ uses energised, small-molecule clustered water which gently extracts yet at the same time preserving all the important components that matter.


Reviews

Rated 5 out of 5 by from Pure cordyceps essence Inusually drink pure cordyceps whenever i feel tired. Liquid form is more convenient
Date published: 2024-02-24
Rated 5 out of 5 by from Pure Cordyceps The essence makes you feel more energised. Taste is pleasant.
Date published: 2024-02-15
Rated 5 out of 5 by from Best suplement to maintain overall health I bought this 2 months ago and it really helps on mantaining health on my daily full of activity routine
Date published: 2024-01-25
Rated 5 out of 5 by from EYS Cordyceps is something not to miss for good health. I am glad to consume this product few weeks ago. No regrets.
Date published: 2024-01-19
Rated 5 out of 5 by from Great products I tried this product n happy with result consume cordyceps
Date published: 2023-12-28
Rated 5 out of 5 by from I love Eu Yan Sang Cordyceps Capsules This product really helps increase my body's endurance
Date published: 2023-12-16
Rated 5 out of 5 by from Great Product ! I love this product. Because it is suitable for my body.
Date published: 2023-12-08
Rated 5 out of 5 by from The Best Suplement Akhirnya aku nemuin suplement yang mengatasi rasa lelahku sekaligus meningkatkan imun tubuh. Dan yang paling aku suka itu vegetarian friendly dan anakku juga bisa minum jadi 1 suplement untuk keluarga. Terimakasih, next order lagi disini.
Date published: 2023-11-19
Rated 5 out of 5 by from Suplemen terbaik Saya dan suami sudah konsumsi Cordyceps kapsul dari Eu Yan sang..tubuh jadi tidak mudah lelah dan Kekebalan tubuh juga lebih kuat
Date published: 2023-11-11
Rated 5 out of 5 by from The best suplement Akhirnya aku udah menemukan suplement yang bagus untuk mengurangi rasa lelah dan meningkatkan kekebalan tubuhku juga vegetarian friendly. Next bakal order lagi disini.
Date published: 2023-11-03
Rated 5 out of 5 by from Suplemen terbaik Saya seorang ibu rumah tangga yang penuh dengan aktifitas dan pastinya badan saya sering merasakan sakit dan cepat lelah. Semenjak saya konsumsi Cordyceps Eu Yan Sang ini sangat membantu saya untuk meningkatkan stamina dan mendukung sistem kekebalan tubuh saya.
Date published: 2023-11-03
Rated 5 out of 5 by from Recommended banget ! Saya udah konsumsi botol kedua dan beneran rasakan sendiri bedanya sblm dan sesudah konsumsi cordyceps Aplg tiap hari harus bangun pagi” dan beraktivitas seharian , stlh konsumsi cordyceps jd lebih produktif, gak cpt ngantuk dan imun tubuh jd lebih meningkat juga Pokoknya cordyceps gak usah diragukan lagi deh khasiatnya 👌
Date published: 2023-10-31
Rated 5 out of 5 by from Sangatt bagus Ini bantu banget jaga imun jadi ga gampang lesu ga mudah cape juga, apalagi ini bahan alami jadi ga khawatir konsumsi rutin 🍀🍀
Date published: 2023-10-31
Rated 5 out of 5 by from Rekomendasi Aku sudah coba konsumsi produknya beberapa minggu dan manfaatnya terasa ditubuh, jadi lebih vit dan daya tahan tubuh jadi terjaga.. anakku dengan usia 5 tahun juga ikut konsumsi dan sangat aman
Date published: 2023-10-31
Rated 5 out of 5 by from Suplemen yang sangat bagus! Saya beli 1 bulan yang lalu dan sangat bagus untuk kesehatan saya. Terlebih saya seorang ibu rumah tangga yang butuh suplemen untuk kesehatan, sangat recommended sekali..
Date published: 2023-10-31
Rated 5 out of 5 by from Sebagus itu produknya! Beruntungnya aku bisa nemuin produk cordyceps capsule ini, karna yang tadinya aku sering ngerasa kelelahan dan gampang sakit akhirnya bisa teratasi dengan rutin mengonsumsi cordyceps capsule dari eu yan sang ini. Terimakasih eu yan sang sudah menciptakan produk cordyceps capsule ini. Dan worth it untuk repurchase karna produknya sebagus itu😍
Date published: 2023-10-30
Rated 5 out of 5 by from Produk terbaik untuk keluarga aku.. Aku rutin minum cordysep eu yan sang karena sering kerja di luar rumah seharian. Dan terbukti sejak minum eu yan sang aku jarang sakit, karena menjaga daya tahan tubuh aku
Date published: 2023-10-29
Rated 5 out of 5 by from Great Product Suka banget sama produknya, emang sesuai banget sama petunjuknya, di aku efeknya bener2 berasa. bener2 nambah stamina buat aku yg pnya 2 anak. jadi lbh berasa seger 🫶🏻🫶🏻
Date published: 2023-10-29
Rated 5 out of 5 by from Manfaat produk sangat baik untuk kesehatan Saya membeli ini sebulan lalu, dan saya telah mengkonsumsinya dengan rutin. Saya merasakan perubahannya, tubuh saya penuh energi sepanjang hari tanpa lelah. Saya selalu bersemangat serta fokus dalam menjalankan aktivitas saya sehari-hari. Saya tetap bisa produktif tanpa gemetar.
Date published: 2023-10-29
Rated 5 out of 5 by from Good product Saya beli cordyceps sudah dari 3 bulan lalu dan mulai merasakan khasiatnya , yang tadinya cepat lelah dan kurang semangat setiap bangun tidur, tapi suplemen dari eu yan sang sangat membantu aku menjadi berenergi gak cepet capek lagi ,happy banget karna aku cocok suplemen ini.
Date published: 2023-10-29
Rated 5 out of 5 by from Suplement yang bagus banget untuk daya tahan tubuh Akhirnya aku udah nemuin suplemen yang aman,halal dan sudah BPOM untuk mengatasi kelelahan dan meningkatkan daya tahan tubuhku. Setelah minum ini badan jadi lebih fresh dan daya tahan tubuh meningkat jadi ga gampang sakit. Next order lagi disini.
Date published: 2023-10-28
Rated 5 out of 5 by from Great Supplements Really had a great experience with consume this supplement. This is my energy booster. I am a working mom with two kids and i think i need extra energy to handle them. This pills can improves stamina and respiratory system. Also support my immune system 🫶🏻🫶🏻 Love it so much
Date published: 2023-10-28
Rated 5 out of 5 by from so far so good for vitality! Try this suplemen almost 2 weeks and super love
Date published: 2023-10-25
Rated 5 out of 5 by from Taste well, easy to consume This help to boost my immunity! A must have for daily.
Date published: 2022-10-05
Rated 5 out of 5 by from very good I prefer to take the pure essence as compared to the capsules. essence absorb into the body more quickly. very effective. been taking this for years. just remember to stop taking this 2 weeks before going for surgery.
Date published: 2022-04-24
Rated 5 out of 5 by from Fast delivery Have been taking this consistently, and it gives more energy and reduce fatigue
Date published: 2022-03-09
Rated 5 out of 5 by from Best Feel more energy compare to last time. And I consumed 3 rd bottle now. It’s very good for m
Date published: 2021-10-30
Rated 5 out of 5 by from Great Got it for the first time and love it. Will have it again.
Date published: 2021-10-20
Rated 5 out of 5 by from Cordyceps Essence I like the taste of the essence. I does boost my energy somewhat. I felt good and energetic after taking it. I am able to tolerate taking one bottle daily. To some people if your body is easy to be affected by heaty food, then it is best not to take this essence daily.
Date published: 2021-10-14
Rated 5 out of 5 by from Great product I am always so tired and lack of energy and feel sleepy during the day even when I have enough sleep. After taking this , I feel very energised . I have recommended to all my family members and those that have taken it have also reported to me that they feel more energetic.
Date published: 2021-10-06
  • y_2024, m_5, d_22, h_6
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.42
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_105
  • loc_en_US, sid_888842522116, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_euyansang-global
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 25ms
  • reviews, product

Questions

  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getContent, 388ms
  • questions, product
  • bvseo-msg: Unsuccessful GET. status = 'ERROR', msg = 'Not Found.';

Eu Yan Sang Pure CordycepsTM  V-Essence is a faster absorption formula as compared to the capsules. This is best suited for individuals who are very weak and/or do not like to take pills. It has a very mild non-herbal taste.

The main ingredient in Eu Yan Sang Pure Cordyceps™ is Hirsutella Sinensis, which is a strain of cordyceps that is proven to be 99.645% genetically identical to rare wild cordyceps according to rDNA sequence analysis (ITS 1, ITS 2 and 5.85rDNA).

With such a close genetic similarity, Eu Yan Sang Pure Cordyceps™ also contains natural bioactive compounds of high potency found in wild cordyceps, to help improve vitality and general health.

Eu Yan Sang Pure Cordyceps™ is recommended for adults who wish to boost their immunity, improve vitality and lessen fatigue. Individuals who have fatigue or general weakness will benefit from this supplement.

It is especially effective for:

  1. Post surgery, childbirth or serious illness
  2. Constant fatigue
  3. Eldery

  • 3500mg of 100% Cordyceps (Hirsutella Sinensis) per bottle


HOW TO USE

Recommended Dosage

6-12 years old

Above 12 years old/ adult

Maintenance

1/3 bottle daily

1/2 bottle daily

Vitality

1/2 bottle daily

1 bottle daily

*Can be taken on an empty stomach. Shake well before opening. Upon opening, properly seal, refrigerate and consume within 48 hours.

Effects can be felt in two weeks (assuming an indivdual is consuming 1/2 bottle daily for maintenance).

Recommended usage with Pure Cordyceps Capsules:

Maintenance:
Take Pure Cordyceps capsules on a daily basis. Drink a bottle of V-Essence once a week for added vitality.
 

Recovering from surgery, childbirth or serious sickness:
Take one to two bottles of V-Essence everyday for strength and recovery. Once energy levels has returned, switch to Pure Cordyceps capsules on a daily basis.
 

Feeling tired:
Take Pure Cordyceps capsules and a bottle of V-Essence daily until fatigue is gone.
 

For the elderly:
Consider switching to V-Essence for more noticeable effects.

The Making of Eu Yan Sang Pure Cordyceps

Eu Yan Sang Pure Cordyceps™ is harvested in an optimum natural environment for cordyceps cultivation using the most advanced bio-technological processes of purification. This ensures purity, consistency and retention of high bioactive compounds of the product.

We replicate the natural habitat of wild cordyceps to attain Pure Hirsutella Sinesis which is 99.645% genetically similar to wild cordyceps.

Pure Cordyceps™ is fermented by strictly replicating a unique set of growth conditions that are geographically authentic to the natural habitat of wild cordyceps. These conditions of temperature, water quality, oxygen levels, ventilation, humidity and nutrients are tightly monitored to ensure the optimal environment for the cultivation of the Hirsutella Sinesis in Pure Cordyceps™.

By doing so, Pure Cordyceps™ has managed to obtain pure Hirsutella Sinesis, which is 99.645% genetically identical to that of wild cordyceps. This fact has been established by rDNA sequence analysis (ITS 1, ITS 2 and 5.85rDNA), which compares Pure Cordyceps™ to the DNA sequence stored in the global gene database.

Unique extraction techniques of Pure Cordyceps™ preserve the activity of bioactive compounds in Hirsutella Sinensis

Hirsutella Sinensis contains a cocktail of bioactive compounds which are capable of creating positive biological activity in your body.

Pure Cordyceps™ uses energised, small-molecule clustered water which gently extracts yet at the same time preserving all the important components that matter.


Reviews

Rated 5 out of 5 by from Pure cordyceps essence Inusually drink pure cordyceps whenever i feel tired. Liquid form is more convenient
Date published: 2024-02-24
Rated 5 out of 5 by from Pure Cordyceps The essence makes you feel more energised. Taste is pleasant.
Date published: 2024-02-15
Rated 5 out of 5 by from Best suplement to maintain overall health I bought this 2 months ago and it really helps on mantaining health on my daily full of activity routine
Date published: 2024-01-25
Rated 5 out of 5 by from EYS Cordyceps is something not to miss for good health. I am glad to consume this product few weeks ago. No regrets.
Date published: 2024-01-19
Rated 5 out of 5 by from Great products I tried this product n happy with result consume cordyceps
Date published: 2023-12-28
Rated 5 out of 5 by from I love Eu Yan Sang Cordyceps Capsules This product really helps increase my body's endurance
Date published: 2023-12-16
Rated 5 out of 5 by from Great Product ! I love this product. Because it is suitable for my body.
Date published: 2023-12-08
Rated 5 out of 5 by from The Best Suplement Akhirnya aku nemuin suplement yang mengatasi rasa lelahku sekaligus meningkatkan imun tubuh. Dan yang paling aku suka itu vegetarian friendly dan anakku juga bisa minum jadi 1 suplement untuk keluarga. Terimakasih, next order lagi disini.
Date published: 2023-11-19
Rated 5 out of 5 by from Suplemen terbaik Saya dan suami sudah konsumsi Cordyceps kapsul dari Eu Yan sang..tubuh jadi tidak mudah lelah dan Kekebalan tubuh juga lebih kuat
Date published: 2023-11-11
Rated 5 out of 5 by from The best suplement Akhirnya aku udah menemukan suplement yang bagus untuk mengurangi rasa lelah dan meningkatkan kekebalan tubuhku juga vegetarian friendly. Next bakal order lagi disini.
Date published: 2023-11-03
Rated 5 out of 5 by from Suplemen terbaik Saya seorang ibu rumah tangga yang penuh dengan aktifitas dan pastinya badan saya sering merasakan sakit dan cepat lelah. Semenjak saya konsumsi Cordyceps Eu Yan Sang ini sangat membantu saya untuk meningkatkan stamina dan mendukung sistem kekebalan tubuh saya.
Date published: 2023-11-03
Rated 5 out of 5 by from Recommended banget ! Saya udah konsumsi botol kedua dan beneran rasakan sendiri bedanya sblm dan sesudah konsumsi cordyceps Aplg tiap hari harus bangun pagi” dan beraktivitas seharian , stlh konsumsi cordyceps jd lebih produktif, gak cpt ngantuk dan imun tubuh jd lebih meningkat juga Pokoknya cordyceps gak usah diragukan lagi deh khasiatnya 👌
Date published: 2023-10-31
Rated 5 out of 5 by from Sangatt bagus Ini bantu banget jaga imun jadi ga gampang lesu ga mudah cape juga, apalagi ini bahan alami jadi ga khawatir konsumsi rutin 🍀🍀
Date published: 2023-10-31
Rated 5 out of 5 by from Rekomendasi Aku sudah coba konsumsi produknya beberapa minggu dan manfaatnya terasa ditubuh, jadi lebih vit dan daya tahan tubuh jadi terjaga.. anakku dengan usia 5 tahun juga ikut konsumsi dan sangat aman
Date published: 2023-10-31
Rated 5 out of 5 by from Suplemen yang sangat bagus! Saya beli 1 bulan yang lalu dan sangat bagus untuk kesehatan saya. Terlebih saya seorang ibu rumah tangga yang butuh suplemen untuk kesehatan, sangat recommended sekali..
Date published: 2023-10-31
Rated 5 out of 5 by from Sebagus itu produknya! Beruntungnya aku bisa nemuin produk cordyceps capsule ini, karna yang tadinya aku sering ngerasa kelelahan dan gampang sakit akhirnya bisa teratasi dengan rutin mengonsumsi cordyceps capsule dari eu yan sang ini. Terimakasih eu yan sang sudah menciptakan produk cordyceps capsule ini. Dan worth it untuk repurchase karna produknya sebagus itu😍
Date published: 2023-10-30
Rated 5 out of 5 by from Produk terbaik untuk keluarga aku.. Aku rutin minum cordysep eu yan sang karena sering kerja di luar rumah seharian. Dan terbukti sejak minum eu yan sang aku jarang sakit, karena menjaga daya tahan tubuh aku
Date published: 2023-10-29
Rated 5 out of 5 by from Great Product Suka banget sama produknya, emang sesuai banget sama petunjuknya, di aku efeknya bener2 berasa. bener2 nambah stamina buat aku yg pnya 2 anak. jadi lbh berasa seger 🫶🏻🫶🏻
Date published: 2023-10-29
Rated 5 out of 5 by from Manfaat produk sangat baik untuk kesehatan Saya membeli ini sebulan lalu, dan saya telah mengkonsumsinya dengan rutin. Saya merasakan perubahannya, tubuh saya penuh energi sepanjang hari tanpa lelah. Saya selalu bersemangat serta fokus dalam menjalankan aktivitas saya sehari-hari. Saya tetap bisa produktif tanpa gemetar.
Date published: 2023-10-29
Rated 5 out of 5 by from Good product Saya beli cordyceps sudah dari 3 bulan lalu dan mulai merasakan khasiatnya , yang tadinya cepat lelah dan kurang semangat setiap bangun tidur, tapi suplemen dari eu yan sang sangat membantu aku menjadi berenergi gak cepet capek lagi ,happy banget karna aku cocok suplemen ini.
Date published: 2023-10-29
Rated 5 out of 5 by from Suplement yang bagus banget untuk daya tahan tubuh Akhirnya aku udah nemuin suplemen yang aman,halal dan sudah BPOM untuk mengatasi kelelahan dan meningkatkan daya tahan tubuhku. Setelah minum ini badan jadi lebih fresh dan daya tahan tubuh meningkat jadi ga gampang sakit. Next order lagi disini.
Date published: 2023-10-28
Rated 5 out of 5 by from Great Supplements Really had a great experience with consume this supplement. This is my energy booster. I am a working mom with two kids and i think i need extra energy to handle them. This pills can improves stamina and respiratory system. Also support my immune system 🫶🏻🫶🏻 Love it so much
Date published: 2023-10-28
Rated 5 out of 5 by from so far so good for vitality! Try this suplemen almost 2 weeks and super love
Date published: 2023-10-25
Rated 5 out of 5 by from Taste well, easy to consume This help to boost my immunity! A must have for daily.
Date published: 2022-10-05
Rated 5 out of 5 by from very good I prefer to take the pure essence as compared to the capsules. essence absorb into the body more quickly. very effective. been taking this for years. just remember to stop taking this 2 weeks before going for surgery.
Date published: 2022-04-24
Rated 5 out of 5 by from Fast delivery Have been taking this consistently, and it gives more energy and reduce fatigue
Date published: 2022-03-09
Rated 5 out of 5 by from Best Feel more energy compare to last time. And I consumed 3 rd bottle now. It’s very good for m
Date published: 2021-10-30
Rated 5 out of 5 by from Great Got it for the first time and love it. Will have it again.
Date published: 2021-10-20
Rated 5 out of 5 by from Cordyceps Essence I like the taste of the essence. I does boost my energy somewhat. I felt good and energetic after taking it. I am able to tolerate taking one bottle daily. To some people if your body is easy to be affected by heaty food, then it is best not to take this essence daily.
Date published: 2021-10-14
Rated 5 out of 5 by from Great product I am always so tired and lack of energy and feel sleepy during the day even when I have enough sleep. After taking this , I feel very energised . I have recommended to all my family members and those that have taken it have also reported to me that they feel more energetic.
Date published: 2021-10-06
  • y_2024, m_5, d_22, h_6
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.42
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_105
  • loc_en_US, sid_888842522116, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_euyansang-global
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 25ms
  • reviews, product

Questions

  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getContent, 388ms
  • questions, product
  • bvseo-msg: Unsuccessful GET. status = 'ERROR', msg = 'Not Found.';

DID YOU KNOW?

Eu Yan Sang Pure CordycepsTM contains Hirsutella Sinensis, a strain of cordyceps proven to be 99.645% genetically identical to rare Wild Cordyceps.

Recommended Reads

7 Surprising Things About Cordyceps

You've probably heard about how Cordyceps can be even worth more than Gold. But what's the real attraction of this hardy herb that makes it so hi

Read More
Taming The Wild Cordyceps

In this article, we discuss the sustainability problem regarding the harvesting of wild cordyceps, and why a cultivatable variety is thus importa

Read More